Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το 24ο All Star Game που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου σήμερα πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κρήτης η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση, στην οποία έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών» ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής, εξέφρασε την άποψη ότι το All Star Game είναι ένα μεγάλο γεγονός «που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο», χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα ένα «παιχνίδι χαράς», ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν και βοήθησαν για την προετοιμασία και την πραγματοποίησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ το σύνδεσμο και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στη σημερινή συνάντηση για ένα γεγονός μεγάλο, που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο, αφού το ωραίο στάδιο το κλειστό του Ηρακλείου “Δύο Αοράκια” εγκαινιάστηκε με ένα All Star Game, πριν από δέκα χρόνια. Αυτό είναι σημαδιακό» τόνισε αρχικά ο κ. Δουβής και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Γι’ αυτή τη διοργάνωση ο σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι δούλεψαν και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν προκειμένου να υπάρχει σήμερα αυτή η συνάντηση και να έχουμε και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αυτό το μεγάλο γεγονός. Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας, την ΕΚΟ, και τον κ. Αναστασιάδη που είναι παρών. Την περιφέρεια που βοηθάει παντοιοτρόπως όπως και τον Δήμο Ηρακλείου που βοηθάει κι αυτός. Επίσης όλους όσοι είναι χορηγοί στην διοργάνωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το event καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Πριν κλείσω, η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμάς είναι αυτή που έχουμε δίπλα μου, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, έναν κορυφαίο παίκτη και αθλητή, ο οποίος εκπροσωπεί τους αθλητές. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Ελπίζω όλοι μαζί να βοηθήσετε με την παρουσία σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα αντάξιο, για ένα παιχνίδι σαν και αυτό που είναι ένα παιχνίδι χαράς αλλά και να δοθεί ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ μπορεί να ξεφεύγει από αυτά που γίνονται σε άλλα σπορ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, τόνισε ότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο All Star Game περνούν το μήνυμα ότι «το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους», ενώ υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές παικτών. «Σαν Κρητικός είμαι πολύ περήφανος που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και πρέπει να το κάνω και την Περιφέρεια Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ και φυσικά την ΕΚΟ που χωρίς την βοήθειά της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το All Star Game εξ αρχής, αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα» είπε αρχικά ο επικεφαλής του ΠΣΑΚ και συνέχισε λέγοντας ανάμεσα σε άλλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς σαν παίκτες θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα ανεξάρτητα της φανέλας που φοράμε. Θέλουμε να έχουμε και έχουμε αυτό το διήμερο στην πόλη του Ηρακλείου βοηθώντας κάποια ιδρύματα, γιατί, όπως ξαναείπα, είμαστε άνθρωποι, αλλά και γονείς εκτός γηπέδου. Έχουμε μαζί μας τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο και τα ευχαριστώ που είναι κοντά μας, γιατί περνάμε ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους και κυρίως το μπάσκετ που θα δει ο κόσμος το Σαββατοκύριακο απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους που βλέπουν μπάσκετ και σε όλους τους αθλητές που το έφεραν μέχρι εδώ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο, αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης. Ο καθένας από αυτούς έχουν φέρει το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλο τον κόσμο της Κρήτης να παρακολουθήσει και να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές. Και γιατί όχι, να δημιουργηθούν νέοι αθλητές και νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την σημερινή μέρα και για την βοήθεια όλων, γιατί είναι και πολλοί που μας έχουν στηρίξει και δεν έχουμε αναφέρει τα ονόματά τους».

Στο μεταξύ, ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΕΚΟ, Σωτήρης Αναστασιάδης, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας προς τον υγιή αθλητισμό. Στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο αποτελεί σταθερό πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό. Πρωταρχικός μας στόχος συνεχίζει να είναι η προάσπιση του ευ αγωνίζεσθαι».

Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του: «Να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε να αναλαμβάνουμε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα και να επιβεβαιώσουμε ότι η Κρήτη αποτελεί ένα εξαιρετικά φιλόξενο και κυρίως ασφαλή αθλητικό προορισμό. Σαν περιφέρεια Κρήτης θέλουμε και επιζητούμε τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα, γιατί αναμφισβήτητα προβάλλουν το νησί μας».

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, επισήμανε ανάμεσα σε άλλα: «Αυτό το τριήμερο θα δούμε στην πόλη μας πρωταγωνιστές των γηπέδων, πρωταγωνιστές της ζωής, μεγάλους αθλητές που έφεραν μεγάλες επιτυχίες για την χώρα. Αθλητές που έκαναν πιο όμορφο το παιχνίδι. Ομόρφυναν το μπάσκετ μέσα από την παρουσία τους και μέσα από την προσπάθεια τους και είναι μεγάλη τύχη να τους δούμε ξανά από κοντά. Ο σημαντικότερος παράγοντας στο μπάσκετ είναι οι αθλητές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτή η γιορτή είναι γι’ αυτούς».

Ο εκπρόσωπος της ΟΣΕΚΑ, Μανόλης Στυλιανακάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα χρόνια καλούμαστε να συμμετέχουμε σε μια τεράστια γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στην πόλη μας. Τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι το μπάσκετ είναι ένα. Είτε μιλάμε για παιδιά, είτε μιλάμε για κωφούς είτε μιλάμε για αρτιμελείς, είτε μιλάμε για άτομα σε αμαξίδια. Το All Star Game είναι κάθε χρόνο δίπλα στο μπάσκετ με αμαξίδιο».

Ο εκπρόσωπος του ΣΕΠΚ, Στέλιος Καρκανάκης, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Μαζί με το All Star Game στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης θα γίνει το δικό μας σεμινάριο προπονητών με ομιλητές καταξιωμένους προπονητές στο χώρο του μπάσκετ. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και να μας τιμήσει με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης