Με δύο ήττες και μία νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Πο της Γαλλίας η Εθνική Ελλάδας. Στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έχασε με σκορ 68-66 από την Κροατία.

Να σημειωθεί ότι η «επίσημη αγαπημένη» θα παίξει κόντρα στην Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό παιχνίδι η Ελλάδα έδειξε τα στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει, αλλά φανερώθηκαν εκ νέου και οι αδυναμίες της.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καλάθης, ο Πρίντεζης για να προφυλαχθεί, ο τραυματίας Τσαϊρέλης και ο Μπόγρης, που έμεινε εκτός δωδεκάδας για λόγους τακτικής.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα και 16-18 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Κάουνας, κόντρα σε Σλοβενία, Λιθουανία και Νέα Ζηλανδία.

Δεκάλεπτα:
17-20, 31-36, 50-47, 66-68.

Ελλάδα (Κατσικάρης):
Μπουρούσης 9, Ζήσης 9, Βασιλειάδης 9, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 11, Σλούκας 4, Καϊμακόγλου 9, Γιάνκοβιτς 2, Βουγιούκας 2, Μάντζαρης 3, Αθηναίου, Αντετοκούνμπο 8.

Κροατία (Ρέπεσα):
Τόμιτς 4, Άντριτς, Μπογκντάνοβιτς 10, Σάριτς 14, Ρούντεζ 9, Ούκιτς 7, Μάρκοτα 10, Λαφαγέτ 4, Μπίλαν, Χεζόνια 10, Μπάμπιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης