Για το θέμα που έχει προκύψει με τις εκλογές της ΕΟΚ τοποθετήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ως γνωστόν οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας επρόκειτο να διεξαχθούν στις 30 Μαΐου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις η διαδικασία, που επρόκειτο να γίνει με φυσική παρουσία, δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από τους αρμόδιους φορείς, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά να τονίζει ότι από την στιγμή που δεν έχει κατατεθεί το σχετικό αίτημα από την ΕΟΚ (κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει αντίστοιχη έγκριση), δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε τιτίβισμά του έριξε τα βέλη του στην ηγεσία της ΕΟΚ, τονίζοντας ότι η ομοσπονδία «όφειλε να ακολουθήσει τον δρόμο της νομιμότητας».

«Λόγω covid διεξήχθησαν «ηλεκτρονικές εκλογές» σε 47 ομοσπονδίες με άψογο τρόπο, όπως παραδέχονται άπαντες στην αθλητική οικογένεια, μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς». Τον δρόμο της νομιμότητας όφειλε να ακολουθήσει και η ΕΟΚ. Ουδείς υπεράνω του νόμου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης