Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίζουν οι Μπακς στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ τόνισε ότι δεν έχει σημασία αν θα έρθουν πρώτοι ή δεύτεροι στην κανονική περίοδο στην Ανατολή.

«Δεν με νοιάζει η δεύτερη θέση. Σε καμία περίπτωση! Το μόνο που μετρά είναι να αποκτάμε καλές αγωνιστικές συνήθειες και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Η ομάδα παίζει καλά τελευταία και σήμερα ήταν εξαιρετική. Όλα τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά. Αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει, να παίζουμε καλά, να το απολαμβάνουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αν τερματίσουμε πρώτοι, καλώς, αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για τα playoffs και το ταξίδι αυτό που αρχίζει», τόνισε αρχικά κι εν συνέχεια ρωτήθηκε για τα αυριανά σχέδιά του, όπου είναι η γιορτή της μητέρας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μητέρα μου είναι στην Ισπανία, αλλά θα τη βγάλει έξω ο αδερφός μου. Θα της στείλουμε κάποια λουλούδια. Την Κυριακή θα βγω με την κοπέλα μου σε ένα ρομαντικό δείπνο. Δεν το συνηθίζω, δεν είμαι τόσο ρομαντικός, αλλά θα το κάνω για εκείνη. Η Μαράια είναι σπουδαία μητέρα για τον Λίαμ και το αξίζει», ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης