Τις πρώτες σκέψεις του μετά την υπογραφή που έβαλε σήμερα στο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο δυναμικό του Άρη μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, εξέφρασε ο Βασίλης Χρηστίδης.

Ο 25χρονος σέντερ τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Η ομάδα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι καλό, τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Σαφώς είναι γνώριμο το κλίμα για μένα, μετά την επιστροφή μου στον Άρη. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Καστρίτη και στον Άρη και στην Εθνική Νέων Ανδρών. Μου εξήγησε τι περιμένει από μένα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή του. Χαίρομαι επίσης που ξαναβρίσκω πολλά μέλη του σταφ της ομάδας».

Κατέληξε εστιάζοντας στους φιλάθλους του Άρη. «Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο του Άρη είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι σύνηθες να έχει μια ομάδα συνεχόμενα sold out και να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Περιμένω πώς και πώς να ξαναζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα ως γηπεδούχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης