Στην επικινδυνότητα του προσεχούς αντιπάλου του Άρη στο πρωτάθλημα εστίασε ο Κώστας Χαρίσης μιλώντας για την αναμέτρηση των κίτρινων με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, για τη 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών

«Ο Κόροιβος είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να κερδίσουμε το Σάββατο (7/3). Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο 35χρονος σέντερ, ο οποίος ξεπέρασε ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν εσχάτως στον αστράγαλο και υπολογίζεται από τον Δημήτρη Πρίφτη για το εν λόγω ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο έμπειρος άσος υπογράμμισε ότι «…κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μην παρεκκλίνουμε απ’ αυτόν και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, καθώς το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το “κλειδί” για την επιτυχία μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης