Η Κυπελλούχος Ελλάδας 2020, ΑΕΚ, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/2, 20:00, ΕΡΤ3) εκτός έδρας το Λαύριο στα προημιτελικά του θεσμού, με στόχο την πρόκριση στην τετράδα. Η Ένωση είχε ηττηθεί από το Λαύριο προ εβδομάδων στην Basket League, αλλά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μείνει εκεί… Είναι το αυριανό, ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Είναι αγώνας πρόκρισης Κυπέλλου, όπως είπαμε. Δεν χωρά αμφιβολία, λοιπόν, ότι είναι πιο σημαντικό ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε για τον αυριανό νοκ άουτ προημιτελικό με το Λαύριο:

«Το αυριανό ματς είναι νοκ άουτ. Μας δίνει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε, και μάλιστα πάρα πολύ, το Λαύριο. Η αποτελεσματικότητά του στα τελευταία ματς είναι τέτοια, που μας κάνει ν’ αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για μας.

Η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το αποτέλεσμα του αγώνα Πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μείνει εκεί… Είναι το αυριανό, ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Είναι αγώνας πρόκρισης Κυπέλλου, όπως είπαμε. Δεν χωρά αμφιβολία, λοιπόν, ότι είναι πιο σημαντικό ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης