Στον βαθμό δυσκολίας που έχει για την ΑΕΚ ο αυριανός αγώνας της με το Λαύριο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπενθύμισε πως το συγκρότημα του Σερέλη μετρά τέσσερις νίκες στις τελευταίες ισάριθμες αναμετρήσεις και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό για να «δραπετεύσουν» με το «διπλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θετικό για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι πως στη χθεσινή προπόνηση, τα Χριστούγεννα, επέστρεψε μετά από απουσία εβδομάδων ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν και οι Μάρκους Σλότερ και Κωστής Γόντικας.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα στο Λαύριο: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Το Λαύριο είναι μία ομάδα, που στα τελευταία τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες, οι οποίες συνδυάστηκαν με σπουδαίες εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μία ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ, διαθέτει ενθουσιασμό και διάθεση και αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σ’ αυτό, στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή. Επίσης, πρέπει να παίξουμε καλή προσωπική και ομαδική άμυνα και να είμαστε εύστοχοι στα μακρινό σουτ, ώστε να κλείσουμε με νίκη το 2020».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης