Μία ημέρα αφότου συμπεριελήφθη στην κορυφαία πεντάδα του Βasketball Champions League για τον Φεβρουάριο, ο Ακίλ Μίτσελ αναδείχθηκε και MVP του ίδιου μήνα στη διοργάνωση.

Ο σέντερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον δεύτερο μήνα του 2023 με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μέσο όρο 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Δυστυχώς, για την «Ένωση», ο Μίτσελ τραυματίστηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο, στο final-8, στα «Δύο Αοράκια» και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά με την Ένωση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης φιλοξενεί δήλωση του Μίτσελ για την ανάδειξή του σε MVP του Φεβρουαρίου. «Ο κόσμος βλέπει αυτό που έκανες. Ξέρω παίκτες που δεν κέρδισαν ποτέ ατομικά βραβεία, αλλά αξίζουν σεβασμό.

Τιμή μου που πήρα το βραβείο, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα. Αν είναι ωραία αίσθηση η κατάκτηση του βραβείου του MVP του Φεβρουαρίου, τότε η κατάκτηση του BCL θα είναι 100 φορές καλύτερη αίσθηση.

Το να κατακτήσεις τίτλο είναι από εκείνα τα δυσκολότερα πράγματα και το συναίσθημα είναι φανταστικό. Το κυνηγώ και το θέλω, αλλά και τον τίτλο του MVP να πάρω, πάλι θα αποτελεί μεγάλη τιμή», σχολίασε ο Ακίλ Μίτσελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης