Με τους γνωστούς απόντες ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (10/2), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν είχε στη διάθεσή του στο ΟΑΚΑ τους τραυματίες Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Γκίκα, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το τζάμπολ του ημιτελικού είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (12/2, 20:00) στο κλειστό του Αιγάλεω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» άφησαν πίσω το εορταστικό τριήμερο του All Star Game στο Ηράκλειο, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Team Ματσιούλις, και συγκεντρώνονται στο ματς με την ομάδα της Α2 ανδρών. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (16/2), στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, αλλά οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εφόσον δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα, οι παίκτες της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο 24ο All Star Game να επιστρέψουν στην Κρήτη και στο ίδιο γήπεδο για να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο κλειστό του Αιγάλεω θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση την Τρίτη (11/02) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης