Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπράιαν Ανγκόλα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν μαζί του σε προφορική συμφωνία.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας γνωρίζει πολύ καλά τον Κολομβιανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» από τη κοινή τους θητεία στο Ισραήλ και εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος γκαρντ-φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περυσινή σεζόν με την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα, με την οποία και κατέκτησε το FIBA Europe Cup.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο 15 πόντους (79,4% βολές, 36,7% δίποντα και 35,9% τρίποντα), 6,1 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 17,3 στην αξιολόγηση σε 33,7 λεπτά, ενώ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ είχε κατά μέσο όρο 18,7 πόντους (31,8% τρίποντα), 7,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,3 λάθη ανά 33,1 λεπτά συμμετοχής.

Για να μπορέσει πάντως να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Κολομβιανου άσου θα πρέπει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει πρώτα τις υποθέσεις με τα ban που έχει δεχθεί από τη FIBA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης