Συνάντηση με τον έμπειρο προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου είχε στο μεσημέρι της Δευτέρας (12/4) η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές έκαναν μία διερευνητική συζήτηση για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον τελευταίο, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγγέλου παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, οδηγώντας την ομάδα της Νίκαιας στην παραμονή στην Basket League. Πλέον, ο Ιωνικός έχει μόνο έναν ακόμη αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για την 22η και τελευταία αγωνιστική.

Eξάλλου, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, έχει δεχτεί να καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (14/4).

Οι συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου ενημέρωσαν όμως τη διοίκηση της «Ένωσης» πως επιθυμούν να αποχωρήσουν στη συνέχεια, όπως επιτάσσει η συνείδησή τους, καθώς είναι τιμ του Παπαθεοδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, η ΑΕΚ αναζητά σε αυτή τη φάση έναν προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αγγέλου διετέλεσε προπονητής της ΑΕΚ το 2007, διαδεχόμενος τον Άγγελο Κορωνιό.

Εντός της ημέρας, οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ θα ενημερώσουν τον Βαγγέλη Αγγέλου για την απόφασή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης