Ανακοίνωση  μέσω της οποίας αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του Final-8 του Basketball Champions League, το οποίο θα αρχίσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της σχετικής απόφασης από τη διοργανώτρια αρχή, η οποία αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τα πλάνα της για το υπόλοιπο του τουρνουά, λόγω του κορωνοϊού.
 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το 2ο τρόπαιο του BCL, και 18ο της ένδοξης Ιστορίας της, τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου 2020. Τότε πρόκειται να διεξαχθεί το Φάιναλ-8 για να ολοκληρωθεί η περίοδος 2019-20.

Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του BCL πήρε την ομόφωνη απόφαση, με την οργάνωση ενός Final-8, το οποίο θα αποτελείται από μονά παιχνίδια (νοκ – άουτ), τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Η γηπεδούχος ομάδα, το γήπεδο καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο αναμετρήσεις (Ντιζόν – Νίζνι και Τενερίφη – Οστάνδη), που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της φάσης των “16”, θα πραγματοποιηθούν πριν από το F8 σε ημερομηνία που θα επιβεβαιωθεί σύντομα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης