Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ με την οποία την απαλλάσει από την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών λόγω οφειλών της στον πρώην προπονητή των «κιτρινόμαυρων» Βαγγέλη Αγγέλου και στους αθλητές Ματ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, Φωτεινός Καλαφάτης, δεν τιμώρησε την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, καθώς προέκυψε πως η Ένωση είχε έρθει σε συνεννόηση ως προς την εξόφληση με τους προαναφερόμενους.

Η Ένωση τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ ΒC ουδόλως πανηγυρίζει για τη σημερινή εξέλιξη. Αναγνωρίζει πλήρως τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει για θέματα, για τα οποία πρώτη ενημέρωσε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα παρά τα – περί αντιθέτου – γραφόμενα. Καταδικάζει, ωστόσο, τις πρακτικές όλων όσοι επιχείρησαν το τελευταίο διάστημα να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη. Ως οργανισμός αποδεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική για δικές μας παραλείψεις, δεν αποδεχόμαστε τη στρέβλωση και τη συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται».

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται:

«Aνακοινώθηκε σήμερα (05/01/2022) από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ –ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) της κατηγορίας της μη τήρησης των διακανονισμών που υποβλήθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας αδειοδότησης με τους αθλητές τους LOJESKI MATTHEW TOMAS και JONAS MACIULIS και τον προπονητή ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ».

H AEKBC και το Νομικό Τμήμα της με σύνεση, προσήλωση και σοβαρότητα θα συνεχίσουν να μάχονται δυναμικά σε έντιμους αγώνες, σε όλα τα επίπεδα, δίχως βερμπαλισμούς και ακρότητες, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, και κυρίως με «πυξίδα» τις αξίες του ιστορικού Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ ΒC ουδόλως πανηγυρίζει για τη σημερινή εξέλιξη. Αναγνωρίζει πλήρως τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει για θέματα, για τα οποία πρώτη ενημέρωσε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα παρά τα – περί αντιθέτου – γραφόμενα. Καταδικάζει, ωστόσο, τις πρακτικές όλων όσοι επιχείρησαν το τελευταίο διάστημα να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.

Ως οργανισμός αποδεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική για δικές μας παραλείψεις, δεν αποδεχόμαστε τη στρέβλωση και τη συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται.

Ο δρόμος είναι ακόμη ανηφορικός για μας.

Eμείς είμαστε όμως ΕΔΩ και παλεύουμε…

Προχωράμε…

ΑΕΚ ΒC».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης