Σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των Ανδρών έστειλε ο Γιάννης Αθηναίου, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πάει στο Αλεξάνδρειο, με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Συγκεκριμένα, ο άσος της «Ένωσης» έγραψε στο Blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η κανονική περίοδος τελείωσε. Ο απολογισμός ήταν θετικός, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα και πώς καταλήγει. Τα είπε και ο Ντούσαν Σάκοτα, μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Ντούσαν έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ακριβώς γιατί έζησε τις δυσκολίες του καλοκαιριού. ΑΕΚ είμαστε όμως. Είναι αυτονόητο, ότι θα πάμε στο Αλεξάνδρειο για τη νίκη. Δυστυχώς, σε μια κρίσιμη καμπή έχουμε την απώλεια του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά, που θα μας πουν οι προπονητές μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την σειρά των αγώνων με τον Άρη.

Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα και ενδεχομένως μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς αυτό, που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας και να μην αφήσουμε την ατμόσφαιρα, που θα επικρατεί να μας επηρεάσει. Τον Άρη τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές στην Basket League, έχουμε από μια νίκη, τον ξέρουμε καλά. Είναι σκληρή ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, που παίζει ομαδικό μπάσκετ και βασίζεται στην άμυνα της».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης