Συμπληρώθηκε το… παζλ των 16 ομάδων που συνεχίζουν στα πλέι οφ του Basketball Champions League, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται πλέον μόνο από την ΑΕΚ, καθώς το Περιστέρι αποκλείστηκε.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής: ΑΕΚ (Ελλάδα), Μπάμπεργκ (Γερμανία), Σαραγόσα (Ισπανία), Ντιναμό Σάσαρι (Ιταλία), Νίμπουργκ (Τσεχία), Χαποέλ Χολόν (Ισραήλ), Μπρίντιζι (Ιταλία), Μπούργκος (Ισπανία), Τενερίφη (Ισπανία), Ιγκοκέα (Βοσνία/Ερζ.), Νίζνι (Ρωσία), Καρσίγια (Τουρκία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Τόφας Προύσας (Τουρκία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Ρίγα (Λετονία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν όψει της κλήρωσης για τα πλέι οφ, οι 16 ομάδες έχουν χωριστεί με βάση τη θέση που κατέλαβαν στους ομίλους τους στην Κανονική Περίοδο. Οι ομάδες που πήραν την 1η θέση θα βρίσκονται στο 1ο γκρουπ, ενώ στο 2ο θα είναι οι ομάδες που κατέλαβαν τη 2η θέση (στο 2ο θα είναι η ΑΕΚ).

Οι 16 ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους εντός κι εκτός έδρας και αυτές που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των νέων ομίλων που θα δημιουργηθούν θα προκριθούν στο Final 8, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν 2020-21 την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι όμιλοι για τα πλέι οφ θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 17:00. Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το championsleague.basketball.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης