Πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Basket League, με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης, Προμηθέας-ΑΕΚ, την Πέμπτη (30/3, 19:15), στην Πάτρα. Η ΑΕΚ προέρχεται από σημαντική εντός έδρας νίκη με τον Παναθηναϊκό και αν… δραπετεύσει με το διπλό από την Αχαΐα, τότε θα «πιάσει» το Περιστέρι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 33 βαθμούς, καθώς αν και με 33 βαθμούς είναι και οι «πράσινοι»… έχουν αγώνα λιγότερο.

Μετά την Πάτρα, η ΑΕΚ έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αφού το Σάββατο (1/4) αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική. Στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η Ένωση υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι της Αχαϊας με τον Απόλλωνα για την Basket League, ενώ την Τρίτη (28/3) ηττήθηκε και στο EuroCup, με 108-69, στο Τελ Αβίβ από τη Χαποέλ, μία ήττα χωρίς… κόστος, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των «16».

Στο τζάμπολ του αγώνα με την ΑΕΚ, ο Προμηθέας θα πάρει θέση έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τους «κιτρινόμαυρους». Οι Αχαιοί δίνουν τρεις «τελικούς» ουσιαστικά όσον αφορά στη θέση που θα καταλάβουν ενόψει των πλέι οφ, αφού μετά την Ένωση, την Κυριακή (2/4, 17:00) φιλοξενούν το Περιστέρι και στην τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης