Συνέντευξη, μέσω της οποίας εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, παραχώρησε το «θωρηκτό» της «Ένωσης», ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο έρχομος του οποίου ισχυροποίησε τη φροντ λάιν του «δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βρετανός σέντερ στην «Ώρα των Σπορ»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη φετινή ΑΕΚ και τις δυνατότητες που έχει: «Ήξερα ότι η ΑΕΚ ήταν ένας σύλλογος που είχε μεγάλη ιστορία. Ήξερα ότι ο κόουτς με πίστευε. Ήξερα ότι η ομάδα είχε φανατικούς οπαδούς και ότι με ήθελαν για ηγέτη. Αυτό ήταν που το είδα ως πρόκληση και πάντα λατρεύω τις προκλήσεις. Χαίρομαι πολύ για το ρεκόρ μας. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Χαίρομαι που συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και ανυπομονώ για τα playoffs».

Για τη μεταγραφή του Χέρστον:
«Είναι πολύ καλός φίλος μου. Ένας από τους κοντινότερους φίλους μου για την ακρίβεια. Δεν θα πω ότι εγώ έκανα αυτήν τη μεταγραφή. Θέλαμε έναν καλό σμολ φόργουορντ. Ήξερα πόσο καλός παίκτης είναι. Έχουμε παίξει μαζί σε πολλές ομάδες, όπως στη Γαλατασαράι ή στο ΝΒΑ στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Είναι ένας παίκτης επιπέδου Euroleague και ΝΒΑ. Ήξερα ότι μπορούμε να πάμε πολύ μακριά μαζί. Χαίρομαι πολύ που τον έφερε η ομάδα, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για το… δίλημμα Euroleague ή Eurocup: «Νομίζω ότι αν δεις την ομάδα που έχουμε τώρα, είναι μια πολύ αξιοπρεπής ομάδα για την Euroleague. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε έχει φανεί μέσα στο παρκέ και το αποδείξαμε, ότι σταθήκαμε εξαιρετικά απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο. Όσο για το Eurocup, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλή ομάδα γι’ αυτήν τη διοργάνωση».

Για το μέλλον του:
«Θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ. Να παίξω για τον κόουτς Σάκοτα. Να παίξω για τον κόσμο της ΑΕΚ. Έχουμε αρχίσει κάτι, γιατί όχι να τελειώσουμε; Δεν μου αρέσει να το συζητάω από τώρα, μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω ως παίκτης της ΑΕΚ. Για μένα είναι επίσης σημαντικό το τι σημαίνει το νούμερο 21 που φοράω. Δεν το πρόσεξα όταν το διάλεξα, αλλά έμαθα μετά ότι είναι οπαδικό νούμερο. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή, το να φοράς αυτό το νούμερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης