Την 4η διαδοχική νίκη της, που θα τη σταθεροποιήσει στην πρώτη πεντάδα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, θα αναζητήσει η ΑΕΚ το Σάββατο (21/3, 17:00) στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 21η αγωνιστική.

Για την αναμέτρηση με τους «θαλασσί» τοποθετήθηκε και ο Γιάννης Αθηναίου, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπενθυμίζοντας πως ο Κολοσσός «βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμη ένα δύσκολο ματς μας περιμένει στην Ρόδο. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Είναι… πιο ομάδα εν συγκρίσει με τον πρώτο γύρο ο Κολοσσός και ιδιαίτερα στην έδρα του.

Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα μας και αυτό το γεγονός από μόνο του σηματοδοτεί τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Διαφορετική είναι και η ΑΕΚ βεβαίως. Βρισκόμαστε και εμείς σε καλό μομέντουμ, αλλά και σε υψηλότερο επίπεδο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, όμως, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δεν επιτρέπεται σε καμία ομάδα να εφησυχάσει» σχολίασε αρχικά ο Αθηναίου, ενώ, σε ερώτηση για το στόχο των «κιτρινόμαυρων» φέτος, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στα πλέι οφ. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Προχωράμε. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και υπομονή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης