Εκπλήξεις επιφύλαξε ο Θοδωρής Βλάχος, στις πρώτες κλήσεις του στην εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών για τη νέα χρονιά. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στη Ριέκα την Κροατία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League, χωρίς τέσσερις από τους πολίστες που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο: τους δύο παλιότερους παίκτες και αρχηγούς της ομάδας, Χρήστο Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη, τον βασικό τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα και τον «ξενιτεμένο» Γιώργο Δερβίση.

Συνολικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 16 παίκτες, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Κανονικά αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι άλλοι δύο παίκτες που αγωνίζονται πλέον στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Αλέξανδρος Γούνας, ενώ επανέρχονται μετά από περίπου ένα χρόνο ο Κώστας Γαλανίδης και ο Μάριος Καπότσης. Αναλυτικά οι 16 πολίστες που κλήθηκαν είναι οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Σολανάκης (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης (Παναθηναϊκός), Άγγελος Βλαχόπουλος (Ποζίλιπο Νάπολι), Αλέξανδρος Γούνας (Σαβόνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις την Κυριακή και τα ξημερώματα της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για τη Ριέκα (μέσω Ρώμης). Η αναμέτρηση με την Κροατία θα γίνει την Τρίτη 15/11, στις 21:15 ώρα Ελλάδας, με διαιτητές τον Ιταλό Αλεσάντρο Σεβέρο και το Ρουμάνο Ατίλα Μπροσόβσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης