Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Εuro 2022, καθώς θα δώσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της για τον 1ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας τη Γαλλία (27/4) και τη Σερβία (29/4) στο κλειστό του Κορυδαλλού και στη συνέχεια ξανά τους «τρικολόρ» στο Κρετέιγ (2/5).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μεθαύριο (25/4) στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το δεύτερο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας του γι’ αυτά τα παιχνίδια και η ΟΧΕ ανακοίνωσε σήμερα (23/4) τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν να μετάσχουν σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Αρβανίτη, έλαβαν 21 παίκτες που είναι οι Κεδέρης, Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Καλόμοιρος (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Κρητικός, Μωραΐτης (Ανόρθωση/Κύπρος), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τσίλης (Ολυμπιακός), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ε. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπέσα/Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο) και Ηλιόπουλος (Νόρντοχαιμ/Γερμανία).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών στον 1ο όμιλο:

Μ. Τρίτη 27/4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΑΚ Κορυδαλλού 20:00 Ελλάδα-Γαλλία

Μ. Ππέμπτη 29/4

ΔΑΚ Κορυδαλλού 15:00 Ελλάδα-Σερβία

Κυριακή του Πάσχα 2/5

Κρετέιγ 19:00, Γαλλία-Ελλάδα

Βαθμολογία

1. Σερβία 9 -5αγ.

2. Γαλλία 5 -4αγ.

3. ΕΛΛΑΔΑ 4 -3αγ.

4. Βέλγιο 0 -6αγ.

– Το Βέλγιο έχει αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

– Στην τελική φάση προκρίνονται οι πρώτες δύο ομάδες και οι 4 καλύτεροι τρίτοι των οκτώ ομίλων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης