Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί η εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο «Kill Bill» δεν έχει απαλλαγεί από τους πόνους στη γάμπα, κι έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στον Καναδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος γκαρντ το πάλεψε όσο μπορούσε, προκειμένου να προλάβει το Προολυμπιακό, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός της τελικής δωδεκάδας, που θα επιλέξει ο Ρικ Πιτίνο.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον Σπανούλη, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του στα παρκέ του Καναδά ούτε τους Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Στη σημερινή προπόνηση της εθνικής, στο ΟΑΚΑ, ο Σπανούλης, δεν κατάφερε να μπει. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, είχε δηλώσει πως ο «Kill-Bill» θα έμενε προληπτικά εκτός του 30ου Τουρνουά «Ακρόπολις», αλλά παρά την αποχή, ο Σπανούλης δεν επανήλθε από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ημερομηνία αναχώρησης για τη Βικτόρια έχει οριστεί η ερχόμενη Παρασκευή (25/6).

Οι 13 Έλληνες διεθνείς που συνεχίζουν στην προετοιμασία της εθνικής για το Προολυμπιακό του Καναδά, και από τους οποίους θα κοπεί ακόμη ένας, είναι οι εξής: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Κώστας Σλούκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λεωνίδας Κασελάκης, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Νικ Καλάθης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης