Η αυλαία της δεύτερης φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά – Continental Cup, που φιλοξενείται στη Σμύρνη της Τουρκίας, ανοίγει το πρωί της Πέμπτης (6 Μαΐου).

Οι οκτώ χώρες που συμμετέχουν στον Α΄ όμιλο χωρίστηκαν σε δύο υποομίλους των 4 ομάδων, σύμφωνα με το ranking της FIVB και η Ελλάδα είναι στον 2ο υποόμιλο. Αναλυτικά οι δύο υποόμιλοι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ος: Τσεχία (Νο1), Φινλανδία (Νο4), Σλοβενία (Νο5), Σερβία (Νο8)

2ος: Πολωνία (Νο2), Ελλάδα (Νο3) Τουρκία (Νο6), Λευκορωσία (Νο7)

Οι Εθνικές ομάδες Γυναικών μπιτς βόλεϊ θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για να προκριθούν στην τρίτη (και τελευταία) φάση της διοργάνωσης (23-26 Ιουνίου, Χάγη) κόντρα στην οικοδέσποινα του τουρνουά Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο της Τουρκίας (απαιτούνται δύο νίκες στη σειρά αγώνων), τότε θα διεκδικηθεί η πρωτιά του υποομίλου απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Πολωνία-Λευκορωσία, με τη συγκεκριμένη σειρά των αγώνων να διεξάγεται το απόγευμα της Πέμπτης. Αν έρθει η νίκη και στη δεύτερη σειρά αγώνων στην πρεμιέρα του τουρνουά, τότε εξασφαλίζεται απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση του Continental Cup.

 Σε περίπτωση που ηττηθούμε σε μία από τις δύο αυριανές σειρές αγώνων (είτε από την Τουρκία είτε από τον νικητή ή τον χαμένο του άλλου ζευγαριού) τότε οι Εθνικές ομάδες θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία στους αγώνες της Παρασκευής, όπου θα αναμετρηθούν (χιαστοί) οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η και την 3η θέση στους δύο υποομίλους.

Το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων στο Continental Cup:

Πέμπτη 6 Μαΐου

10:40 Αρβανίτη, Καραγκούνη – Γιουρτσεβέρ, Γκεντίκογλου

11:30 Μαναβή, Κλέπκου – Τσελεμπί, Γκοκάλπ

*Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί μετά τις 13:00

Στην περίπτωση που νικήσουμε τις ομάδες της Τουρκίας, οι αγώνες με το νικητή του ζευγαριού Πολωνία-Λευκορωσία θα διεξαχθούν τις εξής ώρες:

17:10 Μαναβή,Κλέπκου – Πολωνία 1 ή Λευκορωσία 1

18:00 Αρβανίτη, Καραγκούνη – Πολωνία 2 ή Λευκορωσία 2

*Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 19:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης