Η Εθνική ομάδα επικράτησε 2-1 του Μαυροβούνιου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε φιλικό παιχνίδι, με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα γκολ πέτυχαν οι Τζαβέλλας (54’) και Καρέλης (63’), ενώ για το Μαυροβούνιο ισοφάρισε στο 56’ ο Τομάσεβιτς.

Η Εθνική ομάδα στο πρώτο μέρος έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από το Μαυροβούνιο. Αντίθετα, επιθετικά έδειξε τις αδυναμίες της κυρίως στην τελική πάσα, ωστόσο δημιούργησε κινδύνους για την εστία του Μιγιάτοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 14′ ο Φορτούνης έβγαλε τον Πέτσο σε θέση βολής και ο κίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 31’ ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε να δημιουργήσει κίνδυνο από την πάσα του Φορτούνη. Στο 34’ ο φορ της Μπενφίκα είδε το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει, ενώ η Εθνική είχε ακόμα κάποιες καλές στιγμές χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.

Το σκορ άνοιξε στο 54’ με εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, ενώ άμεση ήταν η απάντηση των Μαυροβούνιων. Στο 56’ ο Τομάσεβιτς νίκησε την ελληνική άμυνα και ισοφάρισε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63’ ο Καρέλης, όταν έσπασε το οφσάιντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική στη συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά στην άμυνα, τα οποία όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να κερδίζει με το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα – Μαυροβούνιο 2-1 (OTE Sport 1)

Γκολ: 54′ Τζαβέλλας, 63′ Καρέλης – 56′ Τομάσεβιτς

Κίτρινες κάρτες: Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Πέτσος – Σίμιτς, Τομάσεβιτς, Βούκσεβιτς

Κόκκινες κάρτες:


Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε):
Καρνέζης, Μανωλάς (66′ Οικονόμου), Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (85′ Σιόβας), Τοροσίδης (85′ Τζιόλης), Σάμαρης, Πέτσος, Μάνταλος (46′ Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου (90′ Ταχτσίδης).

Μαυροβούνιο (Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς):
Μιγιάτοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβελιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς (75′ Ζβέροτιτς), Βούκσεβιτς, Σέκιτς (85′ Μπόλιεβιτς), Ρόντιτς, Μπάκιτς (75′ Γκρμπιτς), Μουγκόσα (69′ Ράισεβιτς), Μπετσιράι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης