Ο Βασίλης Σπανούλης συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες να βρεθεί στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βικτόρια του Καναδά. Ο Έλληνας διεθνής δεν είναι 100% υγιής και έχει μείνει εκτός προπονήσεων αρκετές ημέρες, ενώ δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο Προολυμπιακό.

Όλα δείχνουν πως δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική και ο Ρικ Πιτίνο περιμένει να μάθει τις οριστικές εξελίξεις. Οι ενοχλήσεις στη γάμπα είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται χρόνο και προσοχή, ενώ η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή ταξιδεύει την Παρασκευή για τον Καναδά και σύντομα θα γίνει γνωστό εάν ο Σπανούλης θα συμπεριληφθεί τελικά στην τελική 12άδα.

Με τον Κώστα Παπανικολάου εκτός εξαρχής λόγω του τραυματισμού του και τους Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου να μένουν επίσης εκτός λόγω τραυματισμού, ο Πιτίνο βλέπει τους βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Εξάλλου, μετά την πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, οι όποιες αμυδρές πιθανότητες για παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο εξανεμίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης