H Τσέλσι νίκησε 2-0 (ως φιλοξενούμενη) την Πόρτο στη Σεβίλλη, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στα προημιτελικά του Champions League, αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους «4» της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια μαζί, έχουμε χάσει μαζί και τώρα ήμασταν ενωμένοι και είχαμε μια μεγάλη αντίδραση μετά την ήττα κόντρα στη Γουέστ Μπρόμ. Αυτή η εμφάνιση μας φέρνει πιο κοντά, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον μίας ισχυρής ομάδας. Υπήρχαν πολλές στιγμές στις οποίες υποφέραμε αλλά το αποδεχτήκαμε, έτσι συμβαίνει σε αυτό το στάδιο του τουρνουά. Δείξαμε καλό πνεύμα και ήρθε αυτό το καλό αποτέλεσμα» ανέφερε αρχικά ο Γερμανός προπονητής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Μάουντ. Είναι ένα πολύ σημαντικό γκολ, ένα εκτός έδρας γκολ, άνοιξε το παιχνίδι, ηρέμησε τα νεύρα όλων. Δεν ήταν ένα εύκολο σουτ.

»Ήμασταν επίσης έκπληκτοι από το πόσο ήρεμος ήταν ο Τσίλγουελ μπροστά από την εστία. Εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των αντιπάλων. Ήταν εξαιρετικός, είναι ένας παίκτης που έχει τεχνική για να τελειώσει αυτές τις καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είναι λίγο νωρίς για να σκεφτούμε τα ημιτελικά, τώρα σκεφτόμαστε την Κρίσταλ Πάλας και την Τρίτη θα επιστρέψουμε εδώ. Δεν είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι η σωστή, δεν υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» συμπλήρωσε ο τεχνικός της Τσέλσι.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης