O Τόμας Τούχελ… σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Ρομέλου Λουκάκου, όταν δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Λονδίνου και δεν συμφωνεί με το σύστημα του Γερμανού προπονητή, συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ίντερ μια μέρα.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις, γιατί φέρνουν έναν θόρυβο που δεν χρειαζόμαστε», είπε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Λίβερπουλ αυτήν την Κυριακή (17.30, Στάμφορντ Μπριτζ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι εύκολο να κάνεις δηλώσεις, να δημιουργείς τίτλους και μετά να συνειδητοποιήσεις αργότερα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Προκαλούν θόρυβο που δεν χρειαζόμαστε και δεν βοηθάμε», συνέχισε. «Με εκπλήσσει γιατί δεν τον βλέπω δυστυχισμένο, αντίθετα. Θα μιλήσουμε με τον Λουκάκου. Μπορούμε να πάρουμε λίγο χρόνο για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τον Ρομέλου, καθώς οι δηλώσεις δεν αντικατοπτρίζουν την καθημερινή του στάση» .

Ο Λουκάκου, έπαιξε μόνο σε έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες της Premier League. Τέσσερις – Νόριτς, Νιούκαστλ, Μπέρνλι και Λέστερ – χάθηκαν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και δύο – Έβερτον και Γουλβς – αφού βρέθηκε θετικοί στην Covid-19 στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Λουκάκου άφησε την Ίντερ τον Αύγουστο και επέστρεψε στην Τσέλσι για μια δεύτερη θητεία σε μια συμφωνία αξίας ρεκόρ συλλόγου 97,5 εκατομμυρίων λιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης