Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικράτησε με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαΐου στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο Γερμανός μάλιστα έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Champions League ο οποίος φτάνει σε συνεχόμενους τελικούς με δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς πέρυσι είχε οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό της διοργάνωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μου και να κατακτήσω το τρόπαιο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Έμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε συμφωνήσει και όλα πήγαν καλά. Νικήσαμε και αποκλείσαμε μια ομάδα θρύλο, όπως είναι η Ρεάλ.

»Τώρα έχουμε τον τελικό με τη Σίτι. Και εκεί θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές. Ο Γκουαρντιόλα έχει μια σπουδαία ομάδα, αλλά και η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης