Οριστικά εκτός Ισπανίας θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι, για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς η κυβέρνηση της ιβηρικής χώρας ανακοίνωσε την παράταση ως τις 2 Μαρτίου των περιορισμών στις πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία (όπως επίσης τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική).

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 23 Φεβρουαρίου και πλέον είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί στο “Wanda Metropolitano”, καθώς κάθε ταξιδιώτης που φτάνει στην Ισπανία από τις παραπάνω χώρες θα πρέπει να μπει σε δεκαήμερη καραντίνα (εξαιρούνται Ισπανοί υπήκοοι και μόνιμα διαμένοντες στη χώρα, καθώς και στην Ανδόρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η UEFA, η Ατλέτικο είναι σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνη για την εξεύρεση λύσης, που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και το πιθανότερο είναι το παιχνίδι να «μετακομίσει» στη Βαρσοβία.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν μεταφερθεί για τη Βουδαπέστη οι αγώνες του Champions League Λειψία-Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ανάλογοι περιορισμοί στις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχύουν και στη Γερμανία. Επίσης, η αναμέτρηση του Europa League μεταξύ της Μόλντε και της Χοφενχάιμ θα διεξαχθεί στο Βιγιαρεάλ, λόγω περιορισμών που υφίστανται στη Νορβηγία, ενώ σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η Μπενφίκα, για να υποδεχθεί την Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης