Παρά τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς και τους δύσκολους πρώτους 18 μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ είναι «…πολύ καλά πνευματικά», όπως τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν την Τρίτη (22/12) σε συνέντευξή του ενόψει του αυριανού (23/12) αγώνα με τη Γρανάδα για την 15η αγωνιστική της LaLiga.

«Δεν ήταν εύκολο για αυτόν μέχρι τώρα. Αλλά μπορώ να το νιώσω, πως είναι πολύ καλά πνευματικά. Προπονείται ξανά μαζί μας σε πολύ σταθερή βάση. Πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή, αλλά πηγαίνει καλά» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός των Μαδριλένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη μεγάλη μεταγραφή του από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης για 5 χρόνια αντί 115 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, παρουσίασε μία σειρά από προβλήματα, που του κόστισαν την απουσία του από 50 αγώνες τον τελευταίο 1,5 χρόνο: Χειρουργική επέμβαση στο δεξιό αστράγαλο, υποτροπή, τραυματισμούς στα πόδια, ενώ μπήκε και καραντίνα για ένα διάστημα, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Αζάρ υπέστη ακόμη έναν τραυματισμό στο δεξιό μηρό στις 28 Νοεμβρίου στο ματς με την Αλαβές, αλλά πλέον ενσωματώθηκε ξανά σε φουλ πρόγραμμα και όπως είπε ο Ζιντάν «είναι κοντά στην επιστροφή του».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης