Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ζινεντίν Ζιντάν για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League, η οποία «έστειλε» τη Λίβερπουλ στον δρόμο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» τόνισε ότι οι «κόκκινοι» θα είναι ένας σωματικά απαιτητικός αντίπαλος, ωστόσο υπογράμμισε πως η κλήρωση δεν θα αποσπάσει την προσοχή των Μαδριλένων από την προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τη Θέλτα στο Βίγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή οι «μερένχες» είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, αλλά οι αγώνες με τη Λίβερπουλ θα διεξαχθούν πριν και μετά το «clasico» με την Μπαρτσελόνα (10/4 στη Μαδρίτη), το οποίο ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη «μάχη» του τίτλου.

«Ξέρουμε τη Λίβερπουλ: θα απαιτήσουν πολλά από μας σωματικά, αλλά αυτό είναι για μας να το σκεφτούμε μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ζινταν και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή η σεζόν ως σύνολο είναι δύσκολη. Πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα μέρα-μέρα και να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε συμβεί. Ξέρουμε ότι είμαστε “ζωντανοί” στην κούρσα του τίτλου και θέλουμε να σύνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Κάθε χρόνο το τελευταίο κομμάτι της σεζόν είναι “ο θάνατός σου, η ζωή μου”. Δεν επικεντρώνομαι στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά στο τι γίνεται μέρα-μέρα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα που μας κάνει να προχωράμε. Είμαστε “ζωντανοί”, δουλεύουμε σκληρά και αυτό είναι αρκετή έμπνευση για μας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης