Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα ταξιδέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (26/12, 21:00, Novasports 1HD), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. O ηγέτης της Ρεάλ δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ισπανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Ανδόρα στη Μαδρίτη (91-60), την Κυριακή (22/12) για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αν και ο τεχνικός της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους», αυτό δεν θα συμβεί. Συγκεκριμένα, ο Λάσο είχε δηλώσει μετά το ματς με την Ανδόρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του. Είμαστε στα… χέρια των γιατρών κι έτσι μπορώ να νιώθω ήσυχος. Σε αυτούς τους τραυματισμούς είναι δύσκολο να θέσεις ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή. Τον βλέπω σε καλή κατάσταση και αισιοδοξώ ότι θα γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Όπως προκύπτει από τη Μαδρίτη, ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα χάσει μόνο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το clasico, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για το ισπανικό πρωτάθλημα την Κυριακή (29/12), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης