Η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης ξεπέρασε τον σκόπελο της Παρί Σεν Ζερμέν και έκλεισε θέση για τον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Στα… χνάρια των «πολιτών» φιλοδοξούν να βαδίσουν οι δύο ομάδες του άλλου ημιτελικού, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε, με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στις 22.00 (Cosmote Sport 1) Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους Λονδρέζους να έχουν μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, καθώς προκρίνονται και με λευκή ισοπαλία.

Βέβαια η Ρεάλ με την τόσο βαριά φανέλα είναι αποφασισμένη να υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει τη νίκη επί αγγλικού εδάφους και να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ετοιμοπόλεμο για τον αποψινό αγώνα τον αρχηγό της ομάδας Σέρχιο Ράμος. Στον αντίποδα ο Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεσή τον Ματέο Κόβασιτς, ωστόσο κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι με τη Φούλαμ λόγω ενοχλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης