Ραντεβού με την… ατυχία είχε για ακόμη μία φορά ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή (2/10) προπόνηση της Ρεάλ και άμεσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «μερένχες», ο διεθνής αμυντικός θα χρειαστεί να μείνει περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, προκαλώντας μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ζινεντίν Ζιντάν, που έχει ως μόνη εναλλακτική επιλογή για το δεξιό άκρο της άμυνας τον Άλβαρο Οντριοθόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρβαχάλ θα χάσει, μεταξύ άλλων, το «clasico» της 25ης Οκτωβρίου με την Μπαρτσελόνα, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις αγωνιστικές στο Champions League, όπου η Ρεάλ πρόκειται να αντιμετωπίσει τις Ίντερ, Γκλάντμπαχ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Φυσικά θα λείψει και από τους προσεχείς αγώνες της εθνικής Ισπανίας (φιλικό με την Πορτογαλία, Nations League με την Ελβετία και την Ουκρανία), για τους οποίους είχε κληθεί από τον Λουίς Ενρίκε, ενώ πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης