Ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι η «Βασίλισσα της Ευρώπης» δεν ήθελε να πάρει μία «βιαστική απόφαση» και ότι «οι ατομικές προπονήσεις θα αρχίσουν την προσεχή Δευτέρα».

«Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι παίκτες θα υποβληθούν σε διάφορες ιατρικές εξετάσεις για να δουν τη γενική τους κατάσταση και τη Δευτέρα (11/5) θα αρχίσουν τις ατομικές προπονήσεις», δήλωσε ο Σάντσεθ, ο οποίος εξήγησε ότι η αρχική ιδέα είναι οι παίκτες να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους: «Το σετ προπόνησης είναι για κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ θα υπάρξουν τέσσερις βάρδιες προκειμένου να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επαφές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Σάντσεθ επιβεβαίωσε ότι σύσσωμη η ομάδα βρίσκεται στη Μαδρίτη, μετά την επιστροφή του Τζέισι Κάρολ από τις ΗΠΑ: «Είμαστε όλοι εδώ. Ο Κάρολ έχει ήδη επιστρέψει. Ο Τζέφ Τέιλορ πήγε στη Σουηδία για λίγες μέρες λόγω του θανάτου του πατέρα του, αλλά έχει επιστρέψει στη Μαδρίτη».

Όσον αφορά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ ήταν ελαφρώς αισιόδοξος, εν αντιθέσει με την προοπτική επιστροφής της δράσης στην Euroleague: «Νομίζω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για την Euroleague. Υπάρχουν χώρες όπως η Ρωσία ή η Τουρκία που είναι ένα μήνα πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη στον αγώνα κατά του κορωνoϊού και αυτό καθιστά την επανεκκίνηση δύσκολη. Αυτή όμως είναι γνώμη μου… ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης