Tην εστία της Ρεάλ Μαδρίτης θα υπερασπίζεται, όπως όλα δείχνουν, από τη νέα σεζον ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Marca», oι «μερένχες» ήρθαν σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Το «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ η Μάντσεστερ θα έχει λαμβάνειν άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.  Από την πλευρά του ο Ντε Χέα θα εισπράττει 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα πάντως που ο Ντε Χέα είναι προ των πυλών του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο αρχηγός τηε Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας  βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδιδουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο πολύπειρος γκολκίπερ, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στη «βασίλισσα» φέρεται ήδη να έχει αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους.

Η εξέλιξη αυτή έχει άμεση σχέση με την επικείμενη απόκτηση του Ντε Χέα, καθώς ο τελευταίος προορίζεται για να πάρει τα «γάντια του βασικού» στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε δεδομένο λοιπόν ότι ο Κασίγιας, όπως επισημαίνεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν συμβιβάζεται με τη θέση του αναπληρωματικού, όλα δείχνουν ότι η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από το «Μπερναμπέου».

Πάντως ο ισπανός διεθνής γκολκίπερ, όπως είναι φυσικό, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ήδη έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης