Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, θα απουσιάσει κι από τον σαββατιάτικο (01/05), εκτός έδρας αγώνα της «βασίλισσας» με την Οσασούνα, παρά την επιστροφή του σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς τη Μ. Παρασκευή (30/04).

Ο προπονητής των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν, τόνισε νωρίτερα πως ο Ράμος επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από τον μυϊκό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για εννέα αγώνες, αλλά η ρεβάνς της Τετάρτης (05/05) με την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League, αλλά και τα τελευταία ματς της σεζόν οδήγησαν τους Μαδριλένους στην απόφαση να μην πάρουν περισσότερα ρίσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η LaLiga ήταν πάντα μία πολύ δύσκολη διοργάνωση και θα παραμείνει έτσι ως το τέλος. Σίγουρα υπήρξαν πολλά παιχνίδια, αρκετοί παίκτες είχαν τραυματισμούς, αλλά σε μία σεζόν συμβαίνουν πολλά. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι είμαστε έτοιμοι να βγούμε εκεί έξω και να διεκδικήσουμε», τόνισε ο Ζιντάν σε συνέντευξη Τύπου τη Μ. Παρασκευή (30/04) και πρόσθεσε πως δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Μεντί, Βαλβέρδε, αλλά και τους μόνιμους τραυματίες Βάσκεθ και Καρβαχάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης