Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της Ρεαλ με την Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας μόνος του σκορ πρόκρισης για λογαριασμό της «βασίλισσας».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας των γηπεδούχων σημειώνοντας χατ-τρικ στον «εμφύλιο» της Μαδρίτης, που έλαβε χώρα στο Μπερναμπέου, έβαλε την υπογραφή του στο εμφατικό 3-0 των «μερένχες», που πλέον είναι με το… ενάμισι πόδι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η ομάδα του Ζιντάν θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το εισιτήριο για το μεγαλο ματς, που θα κριθει το τρόπαιο και, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο του Κάρντιφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σόου του «CR7» άρχισε στο 10ο λεπτό όταν νίκησε από κοντά τον Όμπλακ, ο οποίος αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του για δεύτερη φορά στο 73΄.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο ίδιος ο Ρονάλντο στο 86′ για τη Ρεάλ, η οποία θα επιδιώξει να κάνει το back to back και να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 10′, 73′, 86′ Ρονάλντο (Ρεάλ)

Κίτρινες: Ισκο – Κόκε, Νίγκεθ, Σάβιτς

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46΄ Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (78΄ Βάθκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (68΄ Ασένσιο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκριεζμάν, Νίγκεθ (58΄ Γκαϊτάν), Καράσκο (68΄ Κορέα), Γκάμπι, Σάβιτς, Χερνάντες, Γκαμεϊρό (57΄ Τόρες)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης