Ο Λούκα Μόντριτς είναι το νέο… θύμα της «επιδημίας» μυϊκών τραυματισμών που έχει πλήξει τη Ρεάλ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Κροάτης μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηρό και ξεκίνησε θεραπεία, όπως ενημέρωσαν οι «μερένχες», χωρίς να διευκρινίζουν το διάστημα της απουσίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται, πάντως, δεδομένο, ότι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» θα χάσει το σαββατιάτικο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Λεβάντε και -πιθανότατα- και το ντέρμπι της πρεμιέρας του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, την επόμενη εβδομάδα.

Πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την έναρξη της σεζόν, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δει οκτώ ποδοσφαιριστές του να ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς.

Μεταξύ αυτών ο Εντέν Αζάρ, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων, που ακόμη δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν οι Ισκο, Χαμές Ροντρίγκες, Λούκα Γιόβιτς, Ροντρίγκο, Μπραχίμ Ντίαζ, ενώ ο Μάρκο Ασένσιο υπέστη ρήξη χιαστών και θα λείψει αρκετούς μήνες.

Από το ματς του Σαββάτου (14/9) με τη Λεβάντε θα απουσιάσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βιγιαρεάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης