Πέρεθ: «Τα ηχητικά για Κασίγιας και Ραούλ είναι συνωμοσία λόγω της European Super League»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 20:43
Πέρεθ: «Τα ηχητικά για Κασίγιας και Ραούλ είναι συνωμοσία λόγω της European Super League»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τη δημοσιοποίηση απαξιωτικών χαρακτηρισμών προς τα πρόσωπα του Ικερ Κασίγιας και του Ραούλ Γκονζάλεθ, στους οποίους φέρεται να προέβη ο ίδιος κατά το παρελθόν.

Στα επίμαχα αποσπάσματα, που περιλαμβάνονται σε βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την «El Confidential», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να χαρακτηρίζει ως «... τα δύο μεγαλύτερα λάθη και απάτες» τους δύο θρύλους του συλλόγου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πέρεθ υποστηρίζει ότι οι φράσεις αυτές απομονώθηκαν από μία ευρύτερη συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου, Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν, ο οποίος ηχογράφησε κρυφά τη συγκεκριμένη συζήτηση. Ο πρόεδρος της Ρεάλ συνδέει τη δημοσιοποίηση των αναφορών του με το ρόλο του στο εγχείρημα της European Super League και προαναγγέλλει νομικές ενέργειες.

Η δήλωση του Πέρεθ:

«Δεδομένων των ειδήσεων που μεταδόθηκαν από την "El Confidential", στις οποίες συγκεντρώνονται φράσεις που μου αποδίδονται, θεωρώ απαραίτητο να αποσαφηνίσω ότι:

- Οι αναπαραγόμενες φράσεις ειπώθηκαν σε συζητήσεις που ηχογραφήθηκαν κρυφά από τον κ. Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς για χρόνια να τις πουλήσει. Προκαλεί έκπληξη το ότι τώρα, παρά το διάστημα που έχει περάσει, η εφημερίδα "El Confidential" τις δημοσιεύει.

- Είναι φράσεις από συζητήσεις που απομονώνονται από το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο έγιναν.

- Το να αναπαράγονται τώρα, μετά από τόσα χρόνια από τότε που έγιναν οι συζητήσεις, καταλαβαίνω ότι οφείλεται στη συμμετοχή μου ως ένας από τους υποστηρικτές της Super League.

- Το ζήτημα είναι στα χέρια των δικηγόρων μου, που εξετάζουν τις πιθανές ενέργειες».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 20:48