Δεν εγκαταλείπει την ιδέα της ευρωπαϊκής Super League ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας ότι το όλο εγχείρημα είναι «σε κατάσταση αναμονής», μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση που είχε από τον πρόεδρο της UEFA, επιμένοντας ότι «προσπαθούσαμε απλώς να σώσουμε το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το έργο είναι σε κατάσταση αναμονής. Η εταιρεία (σ.σ. η Super League) εξακολουθεί να υπάρχει» τόνισε χαρακτηριστικά στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» ο Πέρεθ προσθέτοντας: «Η Γιουβέντους και η Μίλαν δεν έχουν φύγει. Είμαστε όλοι μαζί, σκεφτόμαστε και εργαζόμαστε».

Ερωτηθείς σχετικά με την ένταξη της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της Ρεάλ απάντησε ότι μίλησε με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, και «φυσικά εξακολουθεί να συμμετέχει στο έργο».

Παρόλο που οι έξι αγγλικοί σύλλογοι που ήταν μεταξύ των δώδεκα ιδρυτικών συλλόγων της ευρωπαϊκής Super League ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν το έργο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξήγησε: «Εργαζόμαστε σε αυτό το έργο εδώ και χρόνια. Ίσως δεν μπορέσαμε να το εξηγήσουμε. Ίσως θα το κάνω καλύτερα σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας μίλησε για τον Αλεξάντερ Τσέφεριν τονίζοντας: «Δεν έχω δει ποτέ τόση επιθετικότητα από τον πρόεδρο της UEFA και από προέδρους ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως η Ισπανία. Έμοιαζε με κάτι ενορχηστρωμένο. Φάνηκε σαν να θέλαμε να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο, ενώ προσπαθούσαμε απλώς να το σώσουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης