Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ραφαέλ Βαράν το καλοκαίρι. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στη διάσημη ισπανική ομάδα, όμως πρόκειται το καλοκαίρι να φύγει από τους «μερένχες», πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, θεωρώντας πως ήρθε ο καιρός για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα που φέρεται πιο κοντά στην απόκτησή του και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, μολονότι πριν λίγο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανιζόταν ως το φαβορί για την απόκτησή του.

Οι «μερένχες» φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Βαράν. Η Παρί Σεν Ζερμέν ελπίζει πως θα καταφέρει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των Μαδριλένων, ενώ παράλληλα θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ώστε να πιέσει και αυτός από την πλευρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης