Ο Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε ότι οι μέχρι πρότινος τραυματίες, Καρίμ Μπενζεμά και Εντερ Μιλιτάο, οι οποίοι παρέμεναν στην Μαδρίτη για αποθεραπεία, θα ενταχθούν στην αποστολή της Ρεάλ, που βρίσκεται στο Ραμπάτ, εν’ όψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (11/2).

Οι Μαδριλένοι, που απέκλεισαν τους Αιγύπτιους της Αλ Αχλί στον ημιτελικό με 4-1, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία, που έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας την Φλαμένγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενζεμά, τραυματίσθηκε στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Βαλένθια, την περασμένη Πέμπτη και δεν πήγε στο Μαρόκο με την αποστολή, όπως και ο Μιλιτάο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηρό.

«Δεν έχουν αναρρώσει πλήρως, ο Καρίμ τα πάει πολύ καλά και υπάρχουν περισσότερες αμφιβολίες για τον Μιλιτάο», είπε ο Κάρλο Αντσελότι στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με την Αλ-Αχλί και πρόσθεσε: «Θα προπονηθούν την Παρασκευή και μετά θα δούμε».

Ο Ιταλός προπονητής, έκανε ειδική αναφορά στον Βινίσιους, ο οποίος την περασμένη Κυριακή, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, στην εκτός έδρας ήττα από την Μαγιόρκα με 1-0): «Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, έβαλε ένα υπέροχο γκολ και ήταν ο Βινίσιους που είδαμε σε πολλά ματς. Είναι σπουδαίος παίκτης και το έχει αποδείξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης