Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι «μερένχες» έχουν απομακρυνθεί σημαντικά από την κορυφή της La Liga. Και ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις τα «πυρά» στρέφονται κατά του προπονητή, με τον ισπανικό Τύπο να θεωρεί δεδομένη την απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Με χθεσινές (10/2) δηλώσεις του, ο Καρίμ Μπενζεμά έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του τεχνικό, όπως έκανε και ένας από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς όλων των εποχών, ο οποίος είχε μία σπουδαία καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, ο οποίος κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του στην εφημερίδα «Sport»: «Προ ημερών, ο Ζιντάν εμφανίστηκε εξοργισμένος σε συνέντευξη Τύπου. Εσείς (σ.σ. ο Τύπος) δεν είστε δίκαιοι απέναντί του, ούτε για το βιογραφικό του, ούτε για τις πρόσφατες επιτυχίες του. Δεν το αξίζει. Κατάφερε να κερδίσει τη La Liga μετά από ένα υπέροχο τελικό σπριντ. Είναι φυσιολογικό να είναι κουρασμένος. Δεν θα ήμουν έκπληκτος εάν τελειώσει τη σεζόν με νέο τίτλο και φύγει από την ομάδα, όντας ξανά στην κορυφή».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης