Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της Μίλαν από το 2009, ωστόσο περνάει ακόμη ο λόγος του σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των «ροσονέρι», με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» για τον νυν τεχνικό της Ρέαλ επισήμανε: «Βγάζω το καπέλο μου στον Αντσελότι. Είναι ένας από τους συμβούλους μας στις μεταγραφικές κινήσεις που κάνουμε, μαζί με μένα και τον Γκαλιάνι, και μας συμβούλευσε να αγοράσουμε τους Λόπεθ, Μενέζ και Άλεξ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε και στον Μπαλοτέλι, λέγοντας πως χάρηκε που επιτέλους έφυγε από την ομάδα. «Θυμάμαι πως αγοράστηκε, αν και εγώ δεν συμφωνούσα»  υπογράμμισε ο «καβαλιέρε» για τον επιθετικό της Λίβερπουλ και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πολλούς πρωταθλητές όπως οι Μενέζ, Χόντα, Τόρες, Ντε Γιόνγκ. Αυτοί είναι η βάση μας και πλέον δεν έχουμε ένα “σάπιο μήλο” στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν τον ήθελα στη Μίλαν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης