Μίτσελ: «Απίθανο να αναλάβω τη Ρεάλ γιατί υπάρχει κάποιος στην ομάδα στον οποίο δεν αρέσω»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 11:19
Μίτσελ: «Απίθανο να αναλάβω τη Ρεάλ γιατί υπάρχει κάποιος στην ομάδα στον οποίο δεν αρέσω»

Απίθανο θεωρεί ο Μίτσελ το ενδεχόμενο να αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς, όπως δήλωσε, δεν είναι συμπαθής σε άνθρωπο που... κινεί τα νήματα στη «βασίλισσα».

«Είναι απίθανο να είμαι προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί υπάρχει κάποιος στον οποίο δεν αρέσω» ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Χετάφε, και συνέχισε:

«Οι φίλοι μου κι η οικογένειά μου έχουν πειστεί εδώ και καιρό ότι είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου, επειδή, για να προπονήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από το να πάρεις τα μαθήματά σου. Χρειάζεσαι κάτι που λέγεται "λόμπι" και εγώ δεν το έχω αυτό.

»Δεν είμαι κοντά σε ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις και δεν εννοώ τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έχω άριστες σχέσεις, αλλά για τον οποιονδήποτε λόγο ο κόσμος που δουλεύει κοντά στον Φλορεντίνο προτιμά άλλους τύπους ανθρώπων και προπονητών χωρίς να σκέφτονται αν είμαι ή όχι στο επίπεδο για να προπονήσω την ομάδα.

»Δεν τίθεται το ερώτημα για το αν έχω τις ικανότητες, την εμπειρία ή αν είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτός ο άνθρωπος δεν με συμπαθεί. Ο ατζέντης μου δεν είναι φίλος του και δεν έχουμε επιρροή σ' αυτόν. Επιμένω ότι δεν αναφέρομαι στον Φλορεντίνο. Το έχω αποδεχτεί αυτό από τότε που άρχισα να είμαι προπονητής».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 11:31