Η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να θέσει την υγεία του πάνω απ’ όλα και να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του, δεν άρεσε στον Πάμπλο Λάσο. Ο 54χρονος Βάσκος τεχνικός με ανάρτησή του στους προσωπικούς λογαριασμούς του στο Twitter ξεκαθάρισε πως είναι σε θέση να προπονήσει οποιονδήποτε σύλλογο με τις… ευχές των γιατρών του.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι έχω πλήρη και σαφή επιβεβαίωση από τους γιατρούς μου ότι μπορώ να προπονήσω επαγγελματικά οποιονδήποτε σύλλογο. Και είμαι επίσης χαρούμενος για όλες τις εκδηλώσεις προσοχής, στοργής και αγάπης προς το πρόσωπό μου από χθες. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον καθενός και καθεμιάς προσωπικά. Μια σφιχτή αγκαλιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάσο είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου στις 5 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα, όπου υποβλήθηκε σε καθετηριασμό. Τότε, ο βοηθός του, Τσους Ματέο ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία, καθοδηγώντας την ομάδα στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος. Πλέον, στη Ρεάλ αποφάσισαν να διατηρήσουν τον Ματέο στη θέση του πρώτου προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης