Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσίασε σήμερα τον 18χρονο Γάλλο διεθνή μέσο, Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος, μετά από τις ιατρικές εξετάσεις και τη γνωριμία με τους συμπαίκτες του, μίλησε στους δημοσιογράφους.

Είπε ότι είναι «εκεί για να μάθει» από την «εμπειρία και τη μακροζωία» της τριάδας Κροος- Κασεμίρο–Μόντριτς, χαρακτήρισε τον Καρίμ Μπενζεμά ως «ίνδαλμα» και υπογράμμισε πως η φυγή από τον πόλεμο τον βοήθησε και τον έκανε πιο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτά τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Είναι όνειρο, είμαι πολύ χαρούμενος. Από μικρός ήθελα να αγωνιστώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, οπότε θα δώσω τα πάντα για να ικανοποιήσω τους φιλάθλους. Όταν έμαθα ότι θα ερχόμουν, σκέφτηκα όλες τις δυσκολίες που έχουμε περάσει με τη δική μου οικογένεια και το να είμαι εδώ σήμερα είναι κάτι παραπάνω από τιμή» τόνισε ο Καμαβινγκά, ο οποίος θέλει να αρχίσει να παίζει το συντομότερο δυνατό.

Ισως, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αγωνιστεί λίγα λεπτά την Κυριακή κόντρα στη Θέλτα.

«Η μεταγραφή έγινε τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι μυστικό με ποιον μίλησα και ποιον όχι. Όταν ήμουν 16 ετών, δεν δέχτηκα καμία κλήση, αλλά ξέρω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρθηκε. Είναι οι γονείς μου που φροντίζουν αυτά τα θέματα. Ο ανταγωνισμός με αυτούς τους παίκτες με παρακινεί πολύ. Και θα μάθω επίσης πολλά από αυτούς τους παίκτες, τακτικά και τεχνικά. Ναι, είμαι έτοιμος να παίξω τώρα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μπενζεμά είναι ένα ίνδαλμα για όλους τους Γάλλους. Όταν διαπίστωσα ότι μπορούσα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να μάθω από τους καλύτερους, δεν το σκέφτηκα» είπε.

Ο Καμαβινγκά γεννήθηκε σε καταυλισμό προσφύγων στο Μικόνγκε, στην Ανγκόλα, το 2002, από Κονγκολέζους γονείς, οι οποίοι διέφυγαν από την Κινσάσα. Έχει πέντε αδέλφια, η οικογένειά του μετακόμισε στη Γαλλία όταν ήταν 2 ετών.

«Προφανώς έπρεπε να αποδράσουμε από τον πόλεμο. Αυτό με βοήθησε και με έκανε πιο δυνατό. Η οικογένειά μου με έχει βοηθήσει πολύ και, όταν παίζω, παίζω γι’ αυτούς» ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης