Κάτι που ήδη διαφαινόταν από χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε σήμερα (20/5), διά στόματος Πάμπλο Λάσο. Ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού ημιτελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπαρτσελόνα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αυριανό τελικό (21/5, 20:00, Novasports Prime) απέναντι στην Αναντολού Εφές, στο Φάιναλ Φορ της Euroleague, στο Βελιγράδι.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως ο πόιντ γκαρντ της «βασίλισσας» τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν πρόκειται για ένα απλό διάστρεμμα. Στη Ρεάλ υπάρχουν φόβοι πως ίσως ο Αμερικανός γκαρντ, που τραυματίστηκε νωρίς μετά το τζάμπολ του ευρωπαϊκού «clasico», να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. O Πάμπλο Λάσο θα έχει σίγουρα στη δωδεκάδα τον 33χρονο γκαρντ Τομά Ερτέλ, μετά την αρνητική αυτή εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι περισσότερο για τον ίδιο τον Νάιτζελ, που μετά από τόση προσπάθεια στάθηκε τόσο άτυχος και δεν θα είναι σε θέση να απολαύσει τον τελικό της διοργάνωσης» είπε.

Πάντως, στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει προβληματισμός για το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε τόσο απαιτητικούς ρυθμούς, όπως ο τελικός, παίκτες όπως οι Φαμπιάν Κοζέρ και Ρούντι Φερνάντεθ, που είναι 34 και 37 ετών αντίστοιχα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης