Πέφτει απόψε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Champions League με τη διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια.

Το βράδυ της Τρίτης η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι, αν και ηττήθηκαν με 1-0 από τις Μπάγερν Μονάχου και την Πόρτο, αντίστοιχα, σφράγισαν τα πρώτα δύο εισιτήρια, που οδηγούν στα ημιτελικά και φυσικά στα χνάρια τους φιλοδοξούν να βαδίσουν οι τέσσερις ομάδες που θα αναμετρηθούν σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λίβερπουλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Ρεάλ στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1) στο «Άνφιλντ» με τους Μαδριλένους να έχουν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Οι «ρεντς» θα υπερβάλλουν εαυτούς για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο για τους «4», όπου τους περιμένει η Τσέλσι, ωστόσο η «βασίλισσα», έχοντας και ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο clasico, θα προσπαθήσει να προστατέψει το υπέρ της σκορ, προκειμένου να βρεθεί αυτή στα ημιτελικά.

Στο άλλο ζευγάρι ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει η Μάντσεστερ Σίτι, που φιλοξενείται στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2) στην Γερμανία από την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ως… προίκα τη νίκη με 2-1 που σημείωσε στην Αγγλία, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το λογικό φαβορί για την πρόκριση στους «4», όπου την περιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν, σ’ έναν πρόωρο τελικό.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης:

Τρίτη 13/4

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Mπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 0-1

(40΄ Τσούπο-Μότινγκ)

Τσέλσι (Αγγλία) – Πόρτο (Πορτογαλία) 0-1

(90΄+4 Ταρέμι)

Τετάρτη 14/4

22.00 Λίβερπουλ (Αγγλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) COSMOTE SPORT 1 HD

22.00 Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) COSMOTE SPORT 2 HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης